ARDAHAN / MERKEZ - Taşlıdere Ortaokulu

Mrt

Bilgi yarışmasına katılan tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzda gerçekleştirilen yarışmaya katılım gösteren tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

1-7 Mart Deprem Haftası kapsamında okulumuzda deprem anı tatbikatı gerçekleştirildi.

Mrt

Türkçe öğretmenimiz editörlüğünde öğrencilerimiz tarafından yazılan şiir dergimiz sizlerle. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuzda masa tenisi turnuvaları için elemeler başlamıştır. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuzda gerçekleştirilen kelime yarışmasına katılan öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 102. yıl dönümünü okulumuzda coşkuyla kutladık. Katılımından dolayı velilerimize ve programda görevli tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.