ARDAHAN / MERKEZ - Taşlıdere Ortaokulu

Taşlıdere Ortaokulu

Adres
TAŞLIDERE KÖYÜ TAŞLIDERE KÜME EVLERİ TAŞLIDERE ILK VE ORTAOKULU BLOK NO 13 MERKEZ / ARDAHAN
Dünyada onurlu ve çağdaş bir geleceğin oluşmasında paydaş olmak.
Misyon
Ülkemizin değerlerini benimsemiş, evrensel değerlere saygılı, geleceğe yön veren bireyler yetiştirmek.
Ulaşım
Köyümüz KARS-ARDAHAN yolu üzerinde olduğundan her saat başı Ardahan´dan kalkan Kars minibüsleri veya diğer köy araçlarıyla okulumuza rahatlıkla ulaşılabilmektedir.
Servis Bilgisi
Okulumuzda öğretmen servisi bulunmaktadır. İl merkezinden öğretmen servisiyle ulaşım sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri
Köyümüz yörenin iklimi nedeniyle soğuk bir iklime sahiptir. Çok uzun zaman önce köyümüzün isminin Bangis olduğu bilinmekle birlikte uzun yıllar Rus işgalinde kalmış bir bölgenin o günlere ait izlerine de rastlanabilmektedir.Köyümüzde Ermenilerden kalma harabeler varsa da harabeler hakkında yeterli bilgi yoktur. Tarım ve Hayvancılık bu bölge insanı için önemli geçim kaynağıdır. Köyün ile uzaklığı 20 km dir. Köyümüzün resmi derneği bulunmaktadır.
20 Km